Britney aangeklaagd voor seksuele intimidatie

Britney Spears wordt door haar voormalige bodyguard beschuldigd van seksuele intimidatie. Hij uitte de beschuldigingen al eerder, maar is nu daadwerkelijk naar de rechter gestapt. Ook zegt de lijfwacht dat de zangeres haar kinderen mishandelt. Britneys ex-man Kevin Federline springt voor Spears in de bres.

Beveiliger Fernando Flores, die zes maanden in dienst was bij de popdiva, beweert emotionele schade te hebben opgelopen, omdat Spears zich geregeld aan hem opdrong. De zangeres zou de bodyguard onder meer naar haar slaapkamer hebben geroepen terwijl ze naakt was.

Flores zegt tevens dat Spears steken laat vallen in de opvoeding van haar twee zoons Jayden en Sean, nu 3 en 4 jaar oud. Ze zou zich onverantwoord gedragen in het bijzijn van de kinderen. Op een dag, zo beweert de kleerkast, leende de 28-jarige zangeres zijn riem om haar zoons mee te slaan.

Volgens Kevin Federline, met wie Britney de voogdij over hun kinderen deelt, is het verhaal over mishandeling grote onzin. Zijn advocaat laat weten dat zijn cliënt de opvoeding zeer serieus neemt en de aantijgingen van Flores in een eerder stadium al eens liet onderzoeken. De kinderbescherming constateerde geen mishandeling. "Hij is ervan overtuigd dat de beschuldigingen een financieel motief hebben", zegt de advocaat.

Het is niet de eerste keer dat Britney wordt aangeklaagd door een voormalige bodyguard. Kerry Vine verweet de zangeres vorig jaar nalatigheid tijdens zijn werkzaamheden, waardoor hij gewond raakte. Wat voor verwondingen dat waren, is niet bekend.