Topmodel bekent: 'Ik ben een man'

De 22-jarige Kayo Satoh is enorm populair in thuisland Japan. Het sexy model, dat modeshows loopt, co-presentator is bij een gameshow en ook bekend staat als een getalenteerd Street Fighter IV-speler, sierde tot voor kort zeker menig jongenskamer. Tot haar ware aard vorige week naar bovenkwam. Kayo is eigenlijk een man.

Het model deed de opmerkelijke bekentenis vorige week op de Japanse televisie. Hij verklaarde te zijn verhuisd om te voorkomen dat hij door iemand zou worden herkend. Vervolgens startte hij een nieuw leven als vrouw met een nieuwe naam. Hij werd echter ontdekt door een modellenbureau en kreeg een baan aangeboden als model.

Al die tijd had niemand iets in de gaten, tot het op internet gonsde van de geruchten dat Kayo eigenlijk een man zou zijn. Hij heeft verklaard dat zijn lichaam puur natuur is en hij er nooit iets aan heeft laten verbouwen. Goede make-up is voor hem de sleutel tot succes. De tijd zal het leren of er abrupt een einde is gekomen aan zijn modellencarrière of deze juist nieuw leven is ingeblazen.


Zou jij Kayo (de rechter) geven?