Testers gezocht voor Wii-vibrator

Het idee wordt al geopperd sinds de lancering van deze spelconsole, maar nu lijkt hij er toch eindelijk te komen: een speciale vibrator voor de Wii. De Wiibrator, zoals de fabrikant het seksspeeltje noemt, bevindt zich zelfs in de laatste fase. De fabrikant, Mojowijo, is alleen nog op zoek naar betatesters voor de benodigde software. 

Met de Wiibrator is het volgens de maker mogelijk om in je eentje van seks te genieten. Spelen met iemand anders die zich in dezelfde ruimte bevindt of zelfs aan de andere kant via internet is uiteraard ook mogelijk. Het goede nieuws is dat je niet eens de spelcomputer van je kids of je broertje hoeft af te pakken om ermee aan de slag te gaan. Een Wii is namelijk niet nodig, slechts de controllers zijn benodigd.

De vibrator wordt onderop een zogeheten 'Wiimote' geklikt, waarna de Wiibrator via Bluetooth verbinding maakt met je pc. Via de speciale software en de door Mojowijo gepatenteerde Motion2Vibration-techniek is het mogelijk gevarieerde bewegingen om te zetten in vibratorsignalen. Deze bewegingen kunnen ook via internet worden gedeeld, opdat twee vrouwen op afstand samen kunnen genieten van elkaar.

De fabrikant verwacht dat het seksspeeltje nog deze herfst verkrijgbaar zal zijn. Wel zoeken ze nog mensen die de software willen testen. Nerds met verstand van seksspeeltjes kunnen zich hier opgeven. Als dank voor het testen krijgt men gratis een Wiibrator cadeau.


Spelen met je Wii krijgt zo een heel andere betekenis...