Thomas Berge bedankt fans voor steun

Thomas Berge is zijn fans dankbaar voor alle steun na zijn onthullende interview. De 20-jarige zanger biechtte dinsdag op dat hij eerder dit jaar een paar weken in een afkickkliniek doorbracht.

"Bedankt voor jullie steun en support", twittert Thomas. "Het was zwaar en moeilijk, maar ik voel me een nieuw mens vandaag. Een last van mijn schouders." Niet alleen Thomas' fans steunen de zanger, ook zijn eveneens muzikale broertje Rens steekt hem een hart onder de riem. Via een persbericht laat Rens' band T.I.M. weten respect te hebben voor Thomas' keuze zijn verhaal met heel Nederland te delen.

Berge, die werd geboren als Chiel Ottink, bracht in maart twee weken door in een kliniek van verslavingsdeskundige Keith Bakker. Destijds verklaarde Berges management dat de zanger stemproblemen had. Vanwege een 'infectie aan zijn stembanden' werd een aantal optredens geschrapt.

Thomas vertelde dinsdag dat hij niet verslaafd was, maar wel enorm genoot van alcohol en drugs. "Ik was niet gelukkig", zei Thomas in RTL Boulevard. "Als ik dronk, dan gebruikte ik er ook drugs bij. Door naar Keith te gaan heb ik echt een heel groot probleem kunnen vermijden."

Thomas Berge bedankt fans voor steun
Thomas Berge bedankt fans voor steun (Foto: Novum)