Justin Bieber wil trio met Katy Perry en Cheryl Cole

Hoewel het ventje nog maar zestien jaar is, weet Justin Bieber precies wat hij wil. Bieber wil graag het bed delen met Cheryl Cole en Katy Perry. Tegelijk, welteverstaan.

"Ik kijk ernaar uit om samen in een ruimte te zijn met Cheryl Cole en Katy Perry", vertelt de zanger die nog altijd bij zijn ouders woont. "Dat zou fantastisch zijn. Ik weet dat Katy verloofd is en Cheryl hoteldebotel is van haar nieuwe vriend, maar hopelijk vinden ze me op zijn minst lief en geven ze me een kus en een knuffel. Ik zou graag het vlees in hun broodje willen zijn."

De jonge Canadees is in een jaar tijd uitgegroeid tot het nieuwe tieneridool en hoopt dat zijn faam hem in bed weet te krijgen met de 25-jarige Katy en de 27-jarige Cheryl. Hij is zelfs van plan talentenjager Simon Cowell om hulp te vragen zijn doel te verwezenlijken.

"Zij zijn de mooiste vrouwen ter wereld. Ik wil me graag opgeven volgend jaar mee te doen aan de jury van X Factor als zij opnieuw in de jury zitten. Simon moet wel de gelukkigste man ter wereld zijn dat hij met hen samenwerkt."


Biebertje heeft wel smaak...