Vriend geeft 'stinkende' Britney Spears standje

Britneys vriend Jason Trewick is niet zo blij met de hygiënische gewoonten van zijn geliefde. Trewick heeft de popprinses gevraagd zich iets vaker te wassen, schrijven verschillende showbizzsites woensdag. Britney loopt vaak dagenlang in dezelfde kleren en zou haar haren nauwelijks wassen.

"Britney is niet het soort meisje dat zich insmeert met lekker ruikende lotions", doet een ingewijde uit de doeken tegenover de Britse site Female First. "Ze haat het om haar haren te wassen, soms stinkt het enorm." Jason zou genoeg hebben van de gewoonten van de popprinses. Onlangs weigerde hij met Britney op stap te gaan omdat ze een vieze jurk droeg.

"Ze grijpt vaak de eerste kleren die ze ziet en draagt een outfit soms wel twee of drie keer per week. Toen ze een jurk voor de derde dag op rij aan wilde trekken, weigerde Jason hun woning te verlaten."

Britney zou geschrokken zijn van Jasons commentaar en zich iets vaker wassen. "Ze realiseert zich dat er geen gênantere reden voor een relatiebreuk is." De 28-jarige moeder van twee is volgens vrienden altijd een sloddervos geweest. "Ze is gewoon lui. Zo was ze ook tijdens haar huwelijk met Kevin Federline."

Vriend geeft 'stinkende' Britney Spears standje
Vriend geeft 'stinkende' Britney Spears standje (Foto: Novum)