25-jarige al met 5.000 man naar bed

Een 25-jarige vrouw uit het Engelse Essex lust er wel pap van. Nikki Lee heeft ondanks haar jonge leeftijd al met vijfduizend mannen het bed gedeeld. Dit weet ze vrij simpel te staven: iedere man die het genoegen heeft gehad over haar heen te mogen, staat in haar rode boekje genoteerd.

Nikki werd naar eigen zeggen op haar zestiende ontmaagd. Sindsdien heeft ze er een nieuwe hobby bij en geeft ze iedere bedpartner een cijfer. "Ik zet een sterretje achter de mannen die het best in bed waren", verklaart de blonde stoot. "Op mijn achttiende ging ik het huis uit. Toen had ik al zo'n achthonderd namen in mijn boekje staan."

Op het moment dat ze 21 werd, was dit aantal al gestegen tot 2.289 mannen. "Er zijn genoeg mannen die hun veroveringen bijhouden door een streepje in hun bed te kerven, dus waarom zou ik geen boekje mogen bijhouden?"

Hoe dol de schoonheidsspecialiste ook is op seks, een vaste relatie wil ze niet. Als mannen met haar op stap willen, geeft ze hun liever een vals telefoonnummer dan een tweede keer met hen van bil te gaan. Ze gaat dan ook naar speciale seksvakanties, waar ze de liefde bedrijft in steegjes, nachtclubs, bioscopen, parken en discotheken. Tijdens een vakantie op Ibiza werkte ze zelfs vier mannen in een nacht af.

"Ik hanteer slechts twee regels: ik ga niet met bezette mannen naar bed en doe het altijd veilig. Buiten dat doe ik vrijwel alles", bekent de nymfomane. "Tot nu toe ben ik met vijfduizend mannen naar bed geweest. Sommige vrienden vinden dat ik hulp moet zoeken voor mijn seksverslaving. Maar ik ben nu eenmaal seksverslaafd en wil niet genezen."