Seks met boom wordt man fataal

Een 44-jarige Brit heeft zijn liefde voor de natuur met de dood moeten bekopen. Kevin Kirkland, een ICT'er uit Newport, werd onlangs bijna geheel naakt gevonden tegen een boom. Met niets anders dan zijn sokken en schoenen aan, had hij zijn penis vastgebonden aan de bewuste boom. De ware toedracht rond de miraculeuze dood kwam pas vorige week tijdens een lijkschouwing naar boven.

Kirkland had zichzelf op 30 december vorig jaar bij een vriend moed ingedronken en ging vervolgens naar huis. Hier fabriceerde hij met een stuk touw een stel handboeien en liep 's nachts naar het kanaal in de buurt van zijn huis. Bij een boom aangekomen kleedde hij zich uit en bond zichzelf vast aan de boom.

Eenmaal klaar probeerde hij zichzelf in de vrieskou weer te bevrijden. Terwijl het pikdonker was, wreef hij het touw tegen de boom. Het enige resultaat dat deze actie opleverde was een kale boom en bebloede polsen. Om acht uur 's ochtends werd de naakte boomknuffelaar opgemerkt door een stel dat de hond uitliet.

"Ik hoorde gekreun en riep: 'Gaat alles goed, wat is er aan de hand?'", vertelde meneer Griffiths aan de lijkschouwer. "Hij had allemaal opgedroogd bloed op zijn armen. Hij was vuil, en om het niet nog gênanter te maken, wikkelde ik hem in mijn jas. Uiteindelijk kwam de politie hem lossnijden. Toen we hem op de grond legden, viel mij een stuk touw rond zijn penis op."

De arme Brit werd in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is hij enkele uren later aan zijn verwondingen bezweken. Op zijn computer thuis trof de recherche een harde schijf vol harde porno aan. In het huis van Kirkland werd ook veel lectuur met bondage aangetroffen.

Volgens de patholoog is de natuurliefhebber overleden aan de gevolgen van onderkoeling en bloedverlies na het doorsnijden van zijn polsen. "Hij had zichzelf in zo'n positie gemanoeuvreerd, dat hij er nooit zelf uit zou kunnen komen", verklaarde lijkschouwer John Ellery.

De nabestaanden hebben de dood van hun dierbare gerespecteerd. "Zijn dood heeft een groot gat achtergelaten", liet de familie na de hoorzitting weten. "Hij zal altijd in onze harten en gedachten blijven."