'Voorlopig geen vervolg op 'Cloverfield''

Een vervolg op 'Cloverfield' zit er voorlopig niet in. De regisseur van de kaskraker uit 2008 laat weten dat hij en producent J.J. Abrams er nu geen tijd voor hebben, omdat zij druk bezig zijn met andere projecten. Een vervolg lijkt er in ieder geval wel te komen.

"Het is nu niet echt het juiste moment om het vervolg verder te ontwikkelen, maar het blijft hoog op ons lijstje staan", zegt regisseur Matt Reeves in een interview met muziekzender MTV. "J.J. gaat momenteel helemaal op in het maken van 'Super 8'. Hij is nu bezig met de voorbereidingen van de opnamen en is daar heel erg gepassioneerd mee bezig. En ik ben heel druk bezig de laatste hand te leggen aan 'Let Me In'."

Er gingen geruchten dat Abrams' 'Super 8' het vervolg op 'Cloverfield' zou worden, maar Reeves laat weten dat er 'geen enkele connectie' tussen 'Cloverfield' en 'Super 8' bestaat. De sciencefictionfilm verschijnt volgend jaar en wordt geproduceerd door Steven Spielberg. De horrorfilm 'Let Me In' verschijnt later dit jaar.

'Cloverfield' kwam begin 2008 uit en was een groot succes. De film gaat over een monster dat New York terroriseert.

'Voorlopig geen vervolg op 'Cloverfield'' (foto: Novum)