Enrique Iglesias gaat naakt waterskiën

Veel fans waren sceptisch toen Enrique Iglesias onlangs zei dat hij naakt ging waterskiën als Spanje het WK voetbal zou winnen. Nu lijkt hij echter woord te willen houden. "Ik moet alleen nog even mijn bikinilijn laten harsen", grapt de zanger tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

"Nou ja, eigenlijk wacht ik gewoon op een vrije dag", nuanceert hij snel. Maar hij benadrukt dat hij zijn belofte serieus neemt. "Een weddenschap is een weddenschap."

Er gaan geruchten dat de havenpolitie de kuststrook afstruint op zoek naar een naakte Iglesias. Daar heeft hij echter wel een plannetje op bedacht. Hij gaat pas het water op als het pikdonker is. Om zich daarna af te vragen: "Kun je überhaupt gearresteerd worden wegens naakt waterskiën?"

De 35-jarige popmuzikant voelt geen enkele gêne om zichzelf helemaal bloot te geven terwijl hij balanceert op een waterski. "Dat deed ik tijdens mijn middelbare schooltijd ook al. Ik heb er geen enkel probleem mee. Het enige waar ik me zorgen om maak is dat er haaien in het water zitten."

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias (Foto: Novum)