Waylon wil duet met Stevie Wonder

Ondanks alle successen die Waylon inmiddels heeft geboekt heeft de zanger nog een absolute droomwens. De Nederlandse zanger wil samen met zijn grote idool zingen.

"Ik zou dolgraag een duet met Stevie Wonder willen opnemen", zegt de zanger tegen Novum Nieuws. "Die man is nog steeds geniaal en voor mij een hele grote inspiratiebron. Het lijkt mij vet cool om ooit nog eens met hem een podium te delen." Waylon beseft wel dat hij de lat voor zichzelf erg hoog legt.

"Je kan heel veel uitstippelen op de weg naar je eigen succes, maar je moet iets hebben om naar toe te kunnen leven. Ik heb nog een lange weg te gaan en daar hoort de hoogste wens bij." De zanger heeft een kleine kans dat zijn droom binnenkort uitkomt. Waylon en Wonder staan dit jaar beiden op het North Sea Jazz Festival, dat komend weekeinde plaatsvindt in Rotterdam.

Afgelopen maand zong de zanger nog een duet met Caro Emerald. Tijdens het 'Because I'm a Girl'-concert brachten de twee hun versie van de James Brown-klassieker 'It's a Man's World' ten gehore. "De organisatie vroeg mij of ik met een van de andere collega's een duet wilde doen", vertelt Waylon over de samenwerking.

"Toen ik hoorde dat Caro er een van was heb ik meteen voor haar gekozen. Het is te gek om met haar samen te werken", zegt hij. "We gunnen elkaar ons succes en vinden het leuk om met elkaar te werken. Het is een echte lieverd, en het resultaat is duidelijk te horen." Waylon stond eerder in het voorprogramma van Whitney Houston, tijdens haar tournee door Engeland, Schotland en Ierland.

Waylon wil duet met Stevie Wonder
Waylon wil duet met Stevie Wonder (Foto: Novum)