'Hells Angels, kiss my ass!'

Een 26-jarige Duitser moet wel heel erg levensmoe zijn. De man ging gisteren naar het terrein van motorclub Hells Angels en liet er vervolgens zijn broek zakken. Na afloop gooide hij ook nog een puppy naar de bikers.

De student uit München reed gistermiddag naar het Hells Angelsgebouw in Allershausen, een dorp onder de rook van München. Op het terrein liet hij zijn korte broek zakken en liet zijn blote kont aan de motorrijders zien. Hierna gooide hij een jonge hond in hun midden.

De man vluchtte hierna het terrein af, om bij een bouwput een shovel te jatten. Met dit vervoermiddel wilde hij vervolgens over de snelweg naar de Beierse hoofdstad rijden. Door zijn lage snelheid veroorzaakte hij echter een file van vijf kilometer lang. Na een kilometer liftte hij mee met een vrachtwagen, die hem in Eching liet uitstappen.

Hier raakte de politie het spoor een tijdje bijster. De agenten waren hem echter weer snel op het spoor. De dader was namelijk vergeten zijn pillen in te nemen. Hij meldde zich even later in een psychiatrisch ziekenhuis voor nieuwe antidepressiva. De puppy is nog in leven, het beestje wordt verzorgd in een dierenopvang.