'Aliens controleren mensen via onderhuidse chips'

Ene Ron Noel heeft skeptici voor een raadsel gezet. Lange tijd werd de Amerikaan voor gek verklaard. Nu hebben artsen echter een implantaat uit zijn lichaam verwijderd, die wetenschappers maar niet kunnen thuisbrengen.

Bij Noel begon zijn horrorverhaal al veertig jaar geleden, sinds zijn ontvoering door buitenaardse wezens. Sindsdien laten de aliens hem maar niet met rust. Omdat de beste man er gek van werd, wendde hij zich tot de Amerikaanse arts dr. Roger Leir.

Deze deed eerst een aantal tests met zijn patiënten. Zo bracht hij dankzij hypnose enkele huiveringwekkende gebeurtenissen uit Noels brein naar boven. Zo wist hij tot in detail te vertellen hoe aliens medische experimenten op hem hebben uitgevoerd.

Met behulp van UV-licht werden sporen op Noels lichaam zichtbaar die afkomstig zouden zijn van klauwen. In zijn onderarm bleek een metalen voorwerp te zitten. Een implantaat, door aliens in het lichaam ingebracht en door Leir weer verwijderd. "Het is een onbekend type chip", beschrijven de artsen. "Het is van een metaal dat is omhuld met een organische stof."

Uit tests is gebleken dat de chip sterk magnetisch is en radiosignalen uitzendt die tot in de ruimte op te pikken moeten zijn. Deze straling loopt op tot maar liefst 137 megahertz. Men vermoedt dat de aliens Noel telkens hebben kunnen terugvinden door het vreemde object in zijn lichaam. Hij hoopt dat de buitenaardse wezens hem nu eindelijk met rust laten.


Een filmpje met hierin de chip, een lekker wijf en Noels hypnosetherapie. De alu hoedjes kunnen weer op!