Verkiezingstijd op FOK!

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag hebben de media veel aandacht aan de politiek geschonken. Ook FOK! heeft flink uitgepakt rondom de verkiezingen. Op het FOK!verkiezingenforum hebben drie politici live vragen van users beantwoord. Fred Teeven (VVD) was als eerste te gast, naar aanleiding van uitspraken die hij eerder deed over een internetfilter. Na Teeven volgden Marianne Thieme (PvdD) en Sabine Uitslag (CDA).

Op de FOK!frontpage verschenen in de aanloop naar de verkiezingen drie interviews met politici. Wesley Schwengle (Piratenpartij), Emile Roemer (SP) en Marianne Thieme waren bereid uitgebreid antwoord te geven op de vragen van onze redactie.

De lijsttrekkers van VVD, CDA, PvdA en PVV kruisten de degens in een premiersdebat. Een groter debat was het Carré-debat, waar acht lijsttrekkers de degens kruisten over het thema economie. De laatste dagen voor de verkiezingen vonden het EénVandaag-debat en twee NOS-debatten plaats. Van al deze debatten zijn verslagen op FOK! verschenen. Een debat waar eveneens aandacht aan is besteed, is het Nationaal Jeugddebat. In dit debat kregen jongeren de kans om de politici van de verschillende partijen eens stevig aan de tand te voelen.

Nationaal Jeugddebat 2010 door Bram Muller
Het Nationaal Jeugddebat (Foto: Bram Muller)