Marilyn Manson in horrorfilm

Marilyn Manson gaat een rol spelen in een horrorfilm. De excentrieke zanger en zijn verloofde Evan Rachel Wood maken hun opwachting in de slasherfilm 'Splatter Sisters'. Manson is al sinds 1996 verbonden aan talloze horrorfilms die maar niet van de grond komen, maar volgens het Amerikaanse filmvakblad Variety gaat het nu echt gebeuren.

Naast een klein rolletje in de bizarre prent 'Lost Highway' van David Lynch kwam de filmcarrière van Manson (Brian Warner) nooit van de grond. Volgens producent David Gordon Green is de rol 'Manson op het lijf geschreven en is hij in staat het horrorgenre naar een hoger niveau te tillen.'

'Splatter Sisters' is een horrorfilm die geïnspireerd is op klassieke horrorverhalen uit de literatuur en een hommage aan de jaren tachtig. Manson is horrorfan sinds jaar en dag en werkt momenteel ook aan zijn debuut als regisseur van de fantasy-horrorfilm 'Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll', over het leven van de schrijver van 'Alice in Wonderland'. Manson gaat ook daarin de hoofdrol spelen.

'Splatter Sisters' staat op de planning voor het eind van dit jaar.

Marilyn Manson in horrorfilm
Marilyn Manson in horrorfilm (Foto: Novum)