Vier doden bij familiedrama Enschede

In de wijk Boswinkel in Enschede zijn vier mensen om het leven gekomen. Het misdrijf vond rond middernacht plaats, de politie spreekt van een familiedrama.

Over de toedracht kunnen nog geen mededelingen worden gedaan, ook niet over de manier waarop de slachtoffers om het leven zijn gebracht. De technische recherche heeft de omgeving afgezet.

Buurtbewoners melden dat het gaat om een gezin van twee kinderen en hun beide ouders. Op Twitter wordt melding gemaakt van een schietpartij.

 Update 4:50

Door een incident in een woning aan de Utrechtlaan in Enschede zijn donderdagavond laat vier mensen om het leven gekomen, onder wie de mogelijke dader. De overige drie slachtoffers zijn vermoedelijk familie van elkaar, meldde de politie in de nacht van donderdag op vrijdag.

De slachtoffers zijn een 9-jarige jongen, twee vrouwen van 18 en 35 jaar en een 33-jarige man, die door de politie wordt gezien als de mogelijke dader. De vrouwen zijn vermoedelijk zussen en het kind is waarschijnlijk de zoon van de 35-jarige vrouw. De man en de 35-jarige waren bekenden van elkaar, aldus de politie.

Tijdens het incident waren twee andere vrouwen en twee andere kinderen in de woning aanwezig. Zij hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. In de woning werd door agenten een vuurwapen aangetroffen. Ook zouden er schoten zijn gehoord.