Fleur Agema heeft al 3 jaar geen seks

Fleur Agema staat al drie jaar droog. De mooie nummer twee op de kieslijst van de PVV geeft dit toe via haar twitterpagina.

"Elke nacht een andere man in bed? Niet eens in m'n dromen", schrijft de politica. "Ik slaap al drie jaar alleen. Elke nacht. Sinds 6 mei 2007 om precies te zijn."

Agema reageert hiermee op de aantijgingen die worden gedaan in de Privé. Volgens het roddelblad zou Geert Wilders in scheiding liggen met zijn Hongaarse vrouw omdat hij al enige tijd het bed deelt met zijn nummer twee.

"Ze zou sms'jes sturen in de trant van dat ze elke dag wel een ander in bed wilde", liet Karen Geurtsen gisteren aan SBS Shownieuws weten. "Als je dat combineert met het feit dat Geert ook graag sms'jes stuurt naar het vrouwelijk schoon van de fractie, dan zou het me niks verbazen als er een keer wat is voorgevallen."

Geurtsen is verslaggever voor HP/De Tijd en wist onlangs te infiltreren in de PVV. Haar bevindingen heeft ze gepubliceerd in een boek. De ex-stagiaire van de PVV weet dan ook zeker dat Agema liegt en juist een slet is. "Fleur Agema staat bekend als een vrouw die er wel van houdt", besluit ze.