Zelfmoordpoging leidt tot huwelijk suÔcidaaltjes

Een Russisch stelletje van begin twintig jaar is van plan in het huwelijksbootje te stappen. Het was namelijk liefde op het eerste gezicht tijdens hun eerste ontmoeting. Deze was echter een stuk minder romantisch. Andriej Ivanov en Maria Petrova vonden elkaar tijdens een zelfmoordpoging.

De 26-jarige Rus was vastbesloten een eind te maken na de tragische dood van zijn verloofde. Hij wilde zich van een hoge brug bij het Midden-Russische Ufa in een ijskoude rivier storten.

Eenmaal bij de brug aangekomen zag hij de 21-jarige Maria die hetzelfde plan had nadat zij wegens haar zwangerschap uit het ouderlijk huis was gegooid. Het emotionele meisje brak Andriejs hart. Hij liet zijn zelfmoordplannen varen en wist Maria ervan te overtuigen dat ook voor haar het leven nog zin had.

Het duo praatte de hele avond met elkaar en besloten elkaar te helpen met hun gebroken hart. Het stel heeft nu zelfs serieuze trouwplannen. "Hij is mijn ridder en redder in nood", laat een dolblije Maria weten. "De pijn was nog ergens goed voor. Het heeft me naar Andriej geleid."