Travolta's vrouw vliegt in bikini

John Travolta's echtgenote Kelly Preston vloog gekleed in slechts een bikini en een handdoek mee als co-pilote op zijn nieuwe vliegtuig. Dat vertelde de acteur in een interview met het Australische tv-programma The 7 PM Project.

Travolta is al jarenlang weg van vliegen en vliegtuigen en is een ervaren piloot die meerdere vliegtuigen heeft. Nu heeft hij tot zijn eigen aangename verbazing zijn vrouw aangestoken met zijn passie voor vliegen. Travolta, die een landingsbaan naast zijn huis heeft, arriveerde thuis met zijn nieuwste vliegtuig. Op dat moment lag Preston net bij het zwembad. Trots liet de acteur zijn vrouw de nieuwe jet zien.

Aangezien Kelly sinds kort haar vliegbrevet heeft is zij net zo verslingerd aan vliegen aan het worden als haar man. Mevrouw Travolta stond er dan ook op dat ze meteen als co-pilote een testvlucht met John mocht maken.

"Je bent niet gekleed om te vliegen", zei John tegen zijn vrouw. Hierop pakte Preston een handdoek en wond die om haar middel, om vervolgens op de stoel van de co-piloot plaats te nemen. En zo ging zij in bikini de lucht in.

Nadat John trots deze anekdote vertelde reageerde de presentatrice die hem interviewde met bewondering: "Jij hebt echt de meest geweldige vrouw ooit!" Travolta was in Australië om de Grand Prix van Melbourne bij te wonen in zijn hoedanigheid als ambassadeur voor luchtvaartmaatschappij Qantas.

Travolta's vrouw vliegt in bikini
Travolta's vrouw vliegt in bikini (Foto: Novum)