Vrouw zonder ledematen in elkaar geslagen

Een man uit het Amerikaanse St. Paul wordt aangeklaagd wegens het in elkaar slaan van zijn vrouw. Nu is huiselijk geweld over de hele wereld aan de orde van de dag, maar dit unieke geval is wel erg sneu. De echtgenote van Jacob Smith heeft namelijk armen noch benen.

De 37-jarige Smith heeft overigens wel een goede reden. Mevrouw Smith stond namelijk voor de televisie, terwijl manlief juist tv wilde kijken. Omdat ze niet snel genoeg wegging, besloot Jacob zijn vrouw voor de beeldbuis weg te slaan.

Vervolgens sloeg manlief de vrouwelijke torso minstens tienmaal in haar gezicht. Hierop wilde de vrouw het alarmnummer bellen, maar haar man sloeg de telefoon uit haar stompjes en blokkeerde de deur.

De vrouw, wier benen jaren geleden boven haar knieën en haar armen onder de elleboog zijn afgezaagd, is sinds enkele jaren getrouwd met haar man Jacob. De buurt is geschokt en kan maar niet geloven wat er zich vorige week in het huis heeft afgespeeld.

"Hij hielp haar altijd haar rolstoel te duwen en nam haar mee uit. Ik dacht niet dat zoiets ooit zou kunnen gebeuren", reageert een geschokte buurman. "Ik heb haar geregeld met haar rolstoel uit de sneeuw geholpen. Het is een aardige vrouw", laat een andere buurman weten.


Ook een manier om van je ledematen af te komen...