Alleen echte tieten voor Jack Sparrow

Menigeen heeft met open mond zitten staren naar al het visuele geweld in de drie delen van de 'Pirates of the Caribbean'-films. Voor het vierde deel gaan de makers echter terug naar de natuur. De vrouwen in Pirates 4 zullen louter echte borsten hebben.

Regisseur Rob Marshall heeft castingbureaus de opdracht gegeven uit te kijken naar 'vrouwen met mooie, vrouwelijke vormen. Zij moeten 1 meter 67 tot 1 meter 70 lang zijn, en maat 36 tot 38 hebben. Moeten een mager lichaam hebben en echte borsten. Neptieten zijn niet welkom'.

De vrouwen zijn nodig voor scènes die in juni en juli worden gefilmd op Hawaii. Volgens bronnen zijn echte vrouwen nodig omdat de geoefende kijker steeds beter wordt in het opsporen van plastic vrouwen. "In de laatste film waren grote borsten nodig om de 18e eeuwse hoerenlook te creëren", meldt een bron.

Johnny Depp zal in 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' weer de rol van Jack Sparrow op zich nemen, maar Keira Knightley zal waarschijnlijk het veld moeten ruimen voor de rondborstige Penelope Cruz. Voor de vorige films werden Knightley's borsten nog digitaal vergroot, maar dat is nu dus niet meer aan de orde.