Wesley verrast Yolanthe met verjaardagsfeest

Yolanthe Cabau van Kasbergen had niet in de gaten dat haar verloofde Wesley Sneijder een verrassingsfeest voor haar organiseerde. De voetbalvrouw werd gisteren 25 jaar en dat was voor Sneijder reden een groot feest op een boot in Amsterdam te organiseren.

De jarige presentatrice had geen idee van de surpriseparty. "Het was een echte verrassing. Het was al zo grappig dat Wesley met een jurk kwam voor mijn verjaardag", vertelde ze tegen RTL Boulevard. "Het was meer een galajurk, niet echt iets wat je aantrekt om te gaan eten in een restaurant."

De eveneens 25-jarige voetballer had Yolanthe wijsgemaakt dat ze in een restaurant gingen eten. "Ik heb gezegd dat we naar een speciaal themadiner in Zandvoort gingen. Ik weet bij God niet of daar wat is, maar dat doet er niet toe." Yolanthe zei dergelijke dingen gewoonlijk wel door te hebben. "Maar nu had ik niets door. In de auto zei ik al 'Lieverd, Zandvoort ligt de andere kant op." Het kwartje viel pas toen de jarige jet de boot en de ballonnen zag.

Yeah...een nieuwe jurk van mijn vriendje! (foto: Novum)