Nieuwste mannengeur is echt kut

Een geurtjesfabrikant meent een gat in de markt te hebben aangeboord. Onder de naam 'Vulva Original' is het de bedoeling dat menig man zichzelf insmeert met de geur van ongewassen vagina's. Met behulp van een roller is het nog eenvoudig aan te brengen ook.

De makers van de visgeur beweren op hun site overigens dat Vulva Original niet moet worden gezien als parfum, maar als intiem vrouwelijke geur. Iets wat een man op zichzelf aanbrengt voor zijn eigen gerief. Eenmaal aangebracht op de rug van je hand zou het de erotische dromen moeten versterken en zou er in het hoofd van de man een pornofilm moeten afspelen.

"De geur van een mens is belangrijk en wordt onderschat", antwoordt maker Guido Lenssen op de hamvraag, waarom in godsnaam? "Als je uit eten bent, gaat het gesprek altijd over hoe het eten smaakt. Niemand vraagt ernaar hoe het voedsel ruikt. Als ik met mijn vrouw samen ben, prefereer ik haar lichaamsgeur boven geuren als parfum."

"De intimiteit van haar geur is belangrijk. Bij seksshops kun je miljarden speeltjes kopen, maar allemaal draaien ze om aanraking en zicht. Ik voeg nu ook geur aan de markt toe."

Als het geurtje eenmaal aanslaat, dan ligt er een complete markt voor Lenssen open. "We zien Vulva Original als de eerste dildo. Er is heden ten dage een keur aan dildomaten. We zijn al bezig met de ontwikkeling van een geurtje met de geur van achttienjarige meisjes en exotische kutjes. Ook zal er een zeer opgewonden geur komen voor de stoute jongens."

Toch is niet iedereen enthousiast over het nieuwe geurtje. "Met dit middel in de verkoop, hoelang zal het nog duren voordat de geur van latex of sperma in een anus in de winkels ligt?", vraagt een kritische blogger zich af.


De commercial van het geurtje (NSFW)


Een review van een vrouwelijke blogger