Johan Vlemmix agressief (videobeelden)

Johan Vlemmix, de allemansvriend die onlangs werd veroordeeld voor mishandeling, toonde zich gisteravond weer eens van zijn slechtste kant. Na een uitzending van Terror Jaap, die een avondvullende talkshow heeft in Johans reallifesoap Studio Vlemmix, probeerde de gastheer een van zijn liedjes te zingen voor het aanwezige publiek, een man of zes.

De cd-speler, die het de hele avond gewoon goed deed, liet het afweten toen Johan zijn cd 'De Bonte Koe' erin stopte. Het liedje begon over te slaan. Een keer schoonmaken hielp niet en na nog twee pogingen 'De Bonte Koe' te zingen besloot Johan dat het aan de cd-speler lag en niet aan zijn ceedeetje zelf. Waarop Vlemmix de cd-speler kapotgooide. De troep liet Vlemmix opruimen door de barvrouw

Opmerkelijk dat Vlemmix zo met zijn eigen spullen omgaat. Eerder deze week pochte Vlemmix aan een journalist van de VARA!-gids dat er voor miljoenen aan apparatuur stond in zijn woning, waar je 24 uur per dag kunt meekijken. Over de VARA!-gids gesproken, Johan liet zich eerder al uit dat het een 'waardeloos artikel' was, aangezien zijn reallifesoap-project op hilarische wijze werd afgefikt door de VARA!gids. (lees het artikel hier, aanrader). Johan en zijn compagnons eisen nu een rectificatie.

Het incident kun je hieronder bekijken.De cd-speler ging liever dood dan Johans liedje af te spelen.