'Overtuigende UFO-beelden opgedoken'

Even voor middernacht, tijd voor UFO-nieuws! In China is een filmpje opgedoken dat zelfs de grootste sceptici zou weten te overtuigen van het bestaan van buitenaards leven.

Op 28 januari van dit jaar, om 8.40 uur hebben diverse ooggetuigen een enorme, piramidevormige UFO zien vliegen boven de Chinese stad Xi'an. Het object was slechts twee minuten te zien en een Chinees, de heer Yu, slaagde erin duidelijke filmopnamen te maken van het vreemde spektakel.

Yu omschreef de UFO als een object bedekt met onregelmatige patronen en vormen, dat aan de onderkant paars licht uitstraalde. Een kleinere UFO is te zien in de nabijheid van het grotere ruimteschip.

Ondanks dat beide objecten slechts kort te zien waren, werden zij door verschillende mensen gespot. "Dit is verbazingwekkend, echt een zeer belangrijke video", jubelde een Chinese ufoloog.

Na uitvoerig onderzoek is gebleken dat het filmpje authentiek is. De waarneming heeft zich zeker voorgedaan, en met de beelden is niet gerommeld. Desondanks zijn sommigen niet overtuigd, en gaan zij uit van een enorme vlieger in de mist.

De meeste kijkers denken echter niet aan een vlieger. Zij zijn ervan overtuigd dat dit filmpje bewijst dat een buitenaardse beschaving gebruikmaakt van piramidevormige ruimtevaartuigen. Deze aliens zouden zich binnenkort willen openbaren aan de mensheid.


Ruimteschip of vlieger? De alu-hoedjes kunnen weer op!