Naomi Campbell gezocht voor mishandeling

De New Yorkse politie is naarstig op zoek naar supermodel Naomi Campbell nadat zij haar chauffeur gisteren zou hebben mishandeld. Dat meldde de BBC vanmorgen.

Campbell zou het hoofd van de 27-jarige bestuurder meerdere malen hardhandig tegen het stuurwiel hebben gebeukt en hem hebben geslagen, toen ze samen op weg waren van haar hotel naar de studio. Na het incident parkeerde de chauffeur de auto en waarschuwde de politie. Nog voordat deze arriveerde was het model echter verdwenen.

Over de aanleiding van het incident is niets bekend. Een woordvoerder van het 39-jarige model zegt dat er "geen overhaaste conclusies moeten worden getrokken" en dat Campbell "niet op de vlucht zou zijn en zij vrijwillig mee zal werken aan een verhoor".

Het is niet voor eerst dat Campbell's explosieve gedrag in opspraak raakt. In 2000, 2007 en 2008 werd het model al eens schuldig bevonden aan geweldpleging. Voormalig medewerkers van het model erkennen ook dat Campbell regelmatig last heeft van woede-uitbarstingen.