Neptieten redden vrouw van kogel

Een vrouw uit Los Angeles is maar wat blij dat ze sinds enkele jaren een opgekrikte voorgevel heeft. Dankzij haar siliconen is de tandartsassistente de dood te slim af geweest.

Een gewapende man stormde onlangs de tandartspraktijk in waar Lydia Carranza werkt en opende direct het vuur op zijn vrouw, die ter plekke overleed. Vervolgens zette hij het semi-automatische vuurwapen op het hart van Carranza en vuurde een kogel af. Haar borstimplantaten vingen echter de kracht van de kogel op, net voor het haar vitale organen wist te doorboren.

"Ze heeft ontieglijk veel mazzel gehad", vertelde haar chirurg aan de plaatselijke sufferd van LA. "De kogelfragmenten bevonden zich enkele millimeters van haar hart en vitale organen. Had zij geen nepborsten gehad. dan was ze waarschijnlijk niet meer in leven."

De tandartsassistente, moeder van drie en oma van twee, onderging enkele jaren geleden een borstvergroting om haar schamele B-cup op te waarderen naar een flinke D-cup. Toen het pistool op haar was gericht, wilde ze er niet naar kijken of aan denken, zo vertelde ze de Los Angeles Times. "Ik voelde alleen iets nats op mijn borst. Ik dacht dat ik doodging."

Jaime Paredes, de vermeende schutter zit momenteel vast. Hij is in afwachting van zijn proces. Hij zal onder andere worden aangeklaagd wegens moord op zijn vrouw.