[Video] Seksles Miss Singapore leidt tot ophef

Een internetfilmpje waarop een onttroonde Miss Singapore seksles geeft met behulp van bananen heeft tot ophef geleid. Ris Low, die vorige maand werd verkozen tot condoomambassadrice van een condoomfabrikant, geeft namelijk les hoe je fatsoenlijk een kapotje moet omdoen.

Espire Condoms is boos dat de schone Aziatische op eigen houtje de video heeft gemaakt zonder hen daarin te betrekken. Een doodzonde, nu Low koud een maand hun woordvoerster is. Het filmpje, getiteld 'Safe Sex with Ris Low', is echter een ware internethit.

In de pikante video rolt de sexy ex-miss, gekleed in slechts een roze met zwarte beha en een open, witte jas, condooms over bananen van verschillende formaten. Volgens sommige kijkers vergoelijkt de Aziatische echter belangrijke kwesties en doceert ze verkeerde technieken.

Als hulpstukken gebruikt Low 'kleine, middelgrote en grote' bananen, waar de dame condooms overheen probeert te schuiven. Dat de controversiële Singaporese hier niet altijd even goed in slaagt, laat een ontpelde banaan wel zien. Dergelijke bloopers zijn er echter niet uitgemonteerd, wat het filmpje wel zo hilarisch maakt.


Waarom hebben wij niet zulke Missen?