Meisje (15) zwanger na pijpbeurt

Een vijftienjarig meisje heeft de medische wereld versteld doen staan. Volgens een Brits, medisch instituut is het anoniem gebleven meisje zwanger geraakt zonder ooit te zijn gepenetreerd. Sterker nog, het meisje heeft helemaal geen vagina. Na een uitgebreid onderzoek zijn de artsen tot de conclusie gekomen dat het kind zwanger is geraakt na orale seks.

Het tienermeisje werkte destijds in een bar, toen ze met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Ze was gestoken met een mes na een ruzie met haar ex-vriend en haar nieuwe vlam. Naast enkele snijwonden aan haar linkerhand, liep ze ook een steekwond in haar buik op.

Onder algehele narcose werd ze vervolgens weer opgelapt. Op de operatietafel bleek ze ook twee gaten in haar maag te hebben, die ook waren veroorzaakt tijdens de steekpartij. Haar maag bleek leeg te zijn en er bevonden zich ook geen etensresten in haar buik. Zowel de maag als de buik werden weer dichtgenaaid, waarna het meisje tien dagen later weer uit het ziekenhuis werd ontslagen.

Precies 278 dagen later werd ze weer met spoed naar het ziekenhuis gebracht met acute buikpijn. Tijdens een onderzoek van haar buik bleek het meisje zowaar zwanger te zijn. Vreemd, aangezien bij een onderzoek werd vastgesteld dat op de plek waar normaal een vagina zit, het meisje slechts een huidplooi had. Door middel van een ruggenprik werd een spoedkeizersnede uitgevoerd. Even later hield de kersverse moeder een kerngezond jongetje in haar armen, van maar liefst 2800 gram.

Terwijl de buikwand werd dichtgenaaid, konden de artsen hun nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Hoe kon ze zwanger zijn geraakt zonder over een vagina te beschikken? Ze besloot haar verhaal te doen aan een sympathieke zuster.

Het meisje was zich er terdege van bewust dat ze nooit 'echte' seks zou kunnen hebben. Nadat diverse pogingen uitliepen op een teleurstelling, besloot ze mannen en zichzelf te plezieren met orale seks. Vlak voor de steekpartij had ze haar nieuwe vriendje nog een pijpbeurt gegeven, waarna haar ex-vriendje haar betrapte. Hierop werd ze neergestoken.

Het meisje was nog nooit eerder ongesteld geweest, en ook tijdens de keizersnede wees niets op een eventuele kraamvloed. Ze werd wel bezorgd over haar alsmaar groeiende buik, maar kon niet geloven dat ze zwanger kon zijn. Toch begon ze er steeds vaker aan te denken, toen haar omgeving een zwangerschap suggereerde en ze haar omvang zag toenemen. Toen herinnerde ze zich opeens een paar gevallen van pijn in haar onderbuik enkele maanden daarvoor. De jonge moeder, de vermoedelijke vader en haar familie wisten zich snel aan te passen aan de nieuwe situatie en zijn erg gelukkig.

Volgens de artsen is het zeer aannemelijk dat de zaadcellen toegang wisten te krijgen tot de baarmoeder via het beschadigde maagdarmkanaal. Het is bekend dat sperma niet lang overleeft in een omgeving met een lage pH-waarde, maar het is ook bekend dat speeksel juist een lage zuurgraad heeft. Het is waarschijnlijk dat het meisje zwanger is geraakt tijdens of net voor haar eerste ovulatie, aangezien verdikt bloed in de baarmoeder en eileiders een bevruchting bijna onmogelijk zou hebben gemaakt. Het feit dat de baby sprekend op zijn vermoedelijke vader lijkt sluit een andere, nog miraculeuzere bevruchting uit.