FOK!radio: Minister Eurlings krijgt lesje democratie

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Een hoop ophef was er afgelopen weekend rond verkeersminister Eurlings en de kilometerheffing. Een van de belangrijkste partners is de ANWB. Die houdt nu een ledenpeiling over het draagvlak. Eurlings wekte de indruk dat het doorgaan van de kilometerheffing daar vanaf hing. Heel Den Haag stond vervolgens op z'n achterste benen. De jongerenclub van D66 wil de minister nu een lesje in democratie aanbieden. Details hoor je vanavond. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Een schok ging afgelopen woensdag door radioland. Kink FM-directeur en radiomaker Arjen Grolleman is plotseling overleden. Hij werd 37. Veel mensen zullen hem ook kennen als de stem van RTL 5. Vanmiddag staan veel radiostations bij zijn overlijden stil. Vanmiddag is namelijk de crematie. Ook FOK!radio doet mee. Vanavond draaien we zijn favoriete plaat en hebben we contact met iemand die bij de crematie was.

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen in FOK!radio. Deze week hoor je bazbo. We gaan hem meteen vragen hoe de voorleesmiddag gisteren in Apeldoorn was. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Wil je zelf nog wat kwijt in de uitzending, bel ons dan op 030-3200406 (normaal tarief).

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC

Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!