Slapende vrouw is seksverslaafd

Belle Floor uit Almelo is in een klap wereldberoemd geworden. Op sites over de hele wereld wordt melding gemaakt van de 32-jarige Twentse, die lijdt aan een vreemde aandoening. De vrouw verandert tijdens het slapen namelijk in een seksverslaafde.

De vrouw heeft last van zogeheten sexsomnia, wat inhoudt dat ze in haar slaap seksuele handelingen uitvoert maar zich hiervan de volgende dag niets meer kan herinneren. Hierdoor durft ze geen vreemde mannen bij haar te laten slapen omdat ze bang is haarzelf in verlegenheid te brengen.

Volgens de Almelose is de aandoening zo zeldzaam, dat artsen eerst geen diagnose konden stellen. Haar 47-jarige ex-vriend kon de ziekte echter niet accepteren en besloot de mooie blondine te verlaten.

"Hij heeft nooit echt geloofd dat ik geen controle over mijn eigen lichaam heb", klaagt Floor. "Hij weet het aan mijn seksuele onbekwaamheid. Hierna heb ik enkele dates gehad, maar ik wil niemand bij me laten slapen."

De Twentse administratief medewerkster op een school ontdekte haar vreemde aandoening tien jaar geleden. "Mijn ex vroeg me zomaar ineens waarom ik 's nachts met mijn poesje speelde. Ik ontkende alles, omdat ik me het niet kon herinneren."

Na deze ontdekking ging ze de medische molen in. Diverse artsen, kwakzalvers en medicijnen heeft ze gehad. Het enige dat een tijdje hielp, waren spierverslappers. Pas toen ze uit nood een eigen site opzette over haar klachten, vond ze steun bij lotgenoten. 

"Dat ik niet de enige ben met deze ziekte geeft me enorm veel steun. Exacte cijfers over het aantal patiënten zijn er niet, maar er zijn honderden mannen en vrouwen uit allerlei lagen van de bevolking met dezelfde aandoening. Ik heb nu eindelijk mijn zelfvertrouwen terug. Ik heb veel vrienden, een leuke baan en ik geniet van het leven."


In Almelo is altijd wat te doen...
Anders probeer je het met een stuk fruit