Drummer (3) krijgt contract

Dat de 3-jarige Valentijn Kipuw uit Aalsmeer een aardig potje kan drummen, werd ook door de firma Ludwig opgemerkt. De importeur van deze drumstellen was zo onder de indruk van het ventje, dat hij besloot de jonge muzikant een officieel contract aan te bieden. Zo'n aanbod kon de familie Kipuw natuurlijk niet afslaan en het resultaat is dat Valentijn én een contract én een prachtig nieuw drumstel rijker is. 

"Valentijn is er niet achter vandaan te slaan," aldus Eveline, zijn moeder. "Hij kon net zitten, toen hij al overal op zat te tikken. Voor zijn eerste verjaardag hebben we hem een speelgoed-drumstelletje gegeven. Maar binnen de kortste keren had hij er drie versleten. Het viel ons meteen op dat hij veel ritmegevoel heeft. Moeiteloos drumt hij met muziek mee die hij hoort."

Vader, die zanger/gitarist in de band Jamento is, heeft waarschijnlijk het talent aan zijn zoon doorgegeven. De jonge drummer speelt regelmatig met de band van zijn vader mee. Zo heeft hij ook tijdens Haarlem Jazz zijn 'slag kunnen slaan'. "Optreden en op een podium staan geeft hem helemaal een kick. Waar hij ook heen gaat, altijd neemt Valentijn zijn drumstokken mee. En geen gelegenheid laat hij onbenut om zijn talent te laten horen. Hij heeft zelfs zijn eigen Hyves pagina en op YouTube zijn van zijn optredens diverse filmpjes te zien."

"Hij is waarschijnlijk de jongste muzikant ter wereld met een endorsement. De kans is groot dat hij daarmee in het Guinness Book of Records komt", aldus de importeur.

Voor een filmpje van de 3-jarige, klik hier

Met dank aan Shapeshift voor de submit!