Geil protest tegen seks op universiteit

In Oekraïne heeft men gisteren geprotesteerd tegen seksuele intimidatie op de universiteiten van het land. In plaats van leuzen te scanderen en met bordjes voorzien van flauwe teksten te lopen, liet een groot aantal bloedmooie studentes voor het gebouw van het ministerie van Wetenschappen in Kiev zien wat er zoal wordt verstaan onder dergelijke aanrandingen in het hoger onderwijs. Het bijzondere protest werd georganiseerd door de actiegroepering Femen, die opkomt voor de rechten van vrouwen.

Het protest liet niets aan de verbeelding over. Zo staat een blonde studente in extreem kort rokje en hoge laarzen voorovergebogen over een 'professor', terwijl ze uitbeeldt hoe ze de hoogleraar oraal verwent. Naast haar wordt een andere studente in rode lieslaarzen bruut van achteren genomen.

De seksuele intimidatie is slechts het topje van de ijsberg. In de grote steden in Oekraïne, het mekka voor sekstoeristen, wemelt het van de studentes die bijbeunen als hoertje. Wegens een karige studiebeurs, almaar stijgende prijzen en nauwelijks carrièremogelijkheden gaan veel universitaire studentes de prostitutie in.

"De meeste vrouwen schamen zich voor hun situatie", vertelt Ana Hutson van Fremen. "Er zijn nauwelijks goed betaalde banen voor afgestudeerden. De meisjes zien de luxe auto's en de dure villa's, en willen dit meteen ook bezitten. Ze gaan dus vrijwillig de prostitutie in."


Wij moeten ons behelpen met de puistenkoppies van LAKS