Harry Potter betrapt met joint

Daniel Radcliffe heeft heel wat uit te leggen. Radcliffe, beter bekend als zijn alter ego Harry Potter, is namelijk gefotografeerd met een joint in zijn hand. Om de stonede acteur nog wat op te vrolijken, heeft een vriendin zelfs een snorretje op zijn gezicht getekend.

De foto werd geschoten tijdens een feestje met veel drank en drugs. Het twintigjarige jeugdidool stak de jonko op ten overstaan van de andere gasten en inhaleerde telkens diep. Hij zwalkte vervolgens rond in het flatje in het noorden van Londen en zei telkens gek te zijn op wiet.

De 26-jarige Wadia Tazi was ook bij het feest aanwezig. "Ik werd verrast door zijn gedrag", vertelt het meisje. "Hij is de held van vele kinderen. Ik ben benieuwd wat zijn fans ervan vinden."

Vorig jaar ontkende Radcliffe nog marihuana te gebruiken. "Ik ga met veel fantastische mensen om en slaag er nog altijd in een kinderlijke kijk op de wereld te hebben. Ik ben dan ook niet aan de drugs", beweerde hij. Nu hij echter stoned op de voorpagina van een van Groot-Brittanniës grootste kranten staat, wordt het wel erg lastig de schijn op te houden.