Meisje hakt eigen tong af voor god

Een negentienjarig meisje heeft in een Indiase Shiva-tempel haar eigen tong afgehakt. Vervolgens offerde ze de bloedende vleeslap aan haar god. De priester vond het hevig bloedende meisje dinsdagochtend.

Het meisje hoopte met het offer de goden gunstig te stemmen. Ze wilde dat de goden zouden instemmen met een huwelijk met haar geliefde, in plaats van degene aan wie zij is uitgehuwelijkt.

"Ik was geschokt haar zo op de vroege morgen op de vloer van mijn tempel aan te treffen", vertelde priester Basudev Mohapatra van de tempel in Bargarh. "Het meisje bloedde in haar gezicht. Ze had haar tong afgesneden met een mes en deze aan de god geofferd."

Toen het nieuws als een lopend vuurtje door het dorp ging, wilden dorpsbewoners het meisje mee naar buiten nemen. Ze wilden het meisje naar het ziekenhuis brengen, maar ze weigerde. 

Het meisje wil niet trouwen met de man die haar ouders voor haar hebben uitgezocht. De beste man is namelijk veel ouder dan zij. De liefde van haar leven is echter veel jonger.