Noodstop vliegtuig om bijbelfreak

Een vliegtuig van de maatschappij Delta, die onderweg was van Seattle naar Atlanta, heeft gisteren noodgedwongen een tussenlanding moeten maken in Nashville. Een vreemde passagier begon namelijk ineens teksten uit de Bijbel op te dreunen. Volgens woordvoerster van Nashville International Airport, Emily Richard, wordt passagier Martsjoek Paulus III beschuldigd van wanordelijk gedrag en verzet tegen arrestatie door de luchthavenpolitie.

Volgens een lokaal televisiestation in Nashville moesten enkele passagiers een andere passagier in bedwang houden na het citeren van de Bijbel. Dit verhaal klonk Richard echter vreemd in de oren. Ook Delta-woordvoerder Anthony Black wilde alleen kwijt dat een onbeschofte passagier het vliegtuig uit is gezet.

Het arrestatiebevel geeft echter meer details vrij. "De verdachte stond niet toe dat de persoon naast hem haar stoel verliet om het toilet te gebruiken", staat er in het rapport te lezen. "De verdachte vertelde haar dat zijn bloed op haar zat en haar niet zou laten gaan, wat er ook zou gebeuren. Enkele passagiers hielden de man in bedwang, terwijl de verdachte nog iemand in het been wist te bijten."

De Boeing 757 met 178 passagiers en een bemanning van zes personen was op weg naar Atlanta. Het toestel is hier met anderhalf uur vertraging geland.


Pas als een neger bijbelteksten opdreunt, moet je oppassen...