Playmate betrokken bij bitchfight

Louise Glover moest gisteren voor de rechtbank verschijnen. De 26-jarige Playmate uit Epping in het Engelse graafschap Essex wordt ervan beschuldigd een meisje te hebben mishandeld in de wc van een club. Maxine Hardcastle, de 23-jarige dochter van eighties-eendagsvlieg Paul Hardcastle, beweert dat Glover haar de haren uit haar hoofd rukte en haar neus heeft gebroken.

Het begon naar verluidt omdat Glover Hardcastle ervan beschuldigde met haar man te flirten. "Ze sloeg me in het gezicht. Ik lag op de vloer en ze pakte me bij de haren en deed het weer", vertelde ze de rechtbank. "Er lag overal bloed. Daarna probeerde ze mijn hoofd in het toilet te duwen. Ik liep naar buiten en iedereen schreeuwde."

"Bijna al mijn haar was weg. Mijn neus zat zelfs aan de andere kant van mijn gezicht. Het leek alsof ik allemaal tomatenketchup over mij heen had." Volgens het slachtoffer heeft ze sinds de aanval twee jaar geleden in Brighton nog immer een kale plek.

De Playmate ontkent het slachtoffer ernstig lichamelijk letsel te hebben toegebracht. Volgens Glover handelde ze slechts uit zelfverdediging. 

De rechtszaak is met twee maanden uitgesteld. De jury kon het juridisch niet eens eens worden.


Glover kan in elk geval heel sexy op een stier rijden