Van Hanegem ook komend weekend niet op de bank

Het ziekteverlof van FC Utrecht-trainer Willem van Hanegem zal waarschijnlijk langer dan vijf dagen gaan duren. Bij de Domstedelingen gaat men er vanuit dat de Kromme op zijn vroegst pas na komend weekend zijn werkzaamheden bij de club gaat hervatten.

"Ik zou blij zijn als Van Hanegem dan de draad weer oppakt," bevestigde technisch directeur Piet Buter tegenover De Telegraaf.

FC Utrecht zou het dan zowel donderdag uit tegen de Graafschap als zondag thuis tegen Heracles Almelo nog zonder de eigen trainer moeten doen. "Misschien komt hij zondag wel kijken," houdt Buter nog een slag om de arm.

De technisch directeur van de club uit de Domstad sluit een definitief vertrek van Van Hanegem nog steeds niet uit. "Afgelopen zondag hield ik daar serieus rekening mee. Toen achtte ik die kans zelfs fifty-fifty. Maar inmiddels zijn er via zijn vertrouwensarts Ben de Pauw en zijn echtgenote Marianna betere berichten doorgekomen en zie ik het positief in."

"Maandag en dinsdag is Du Chatinier afwezig, omdat hij dan naar de cursus Coach Betaald Voetbal moet, en ik hoop dat Van Hanegem dan weer van de partij is."