Tiendalli wil nog iets laten zien in de Kuip

Afgelopen zondag in de wedstrijd tegen sc Heerenveen was hij opeens weer daar: Dwight Tiendalli, de rechtsback van Feyenoord die eigenlijk al was afgeschreven.

Tiendalli werd in 2006 door Feyenoord overgenomen van FC Utrecht, maar zakte bij de Rotterdammers vervolgens volledig door het ijs. Vorig seizoen kwam hij helemaal niet in actie voor Feyenoord en werd hij verhuurd aan stadgenoot Sparta. Afgelopen weekend mocht hij dus opeens Serginho Greene na driekwart wedstrijd aflossen als rechtsback. De 23-jarige Tiendalli maakte hierbij geen slechte indruk.

"De ene keer ben je not en de andere keer ben je hot. Het kan zo weer anders zijn," beschrijft Tiendalli zijn situatie in het Algemeen Dagblad. "Verbeek is eerlijk tegen me geweest. Hij gaf aan dat hij voor de rechtsbackpositie anderen had, maar dat hij niemand had afgeschreven."

"Of ik nu terug ben? Ik moet met beide voeten op de grond blijven. Dit is een begin. Ik wil hier nog wel iets laten zien. In de twee jaar dat ik hier voetbal, hebben de mensen nog niet de Tiendalli gezien die ze hadden moeten zien."