World of Warcraft Trading Card Game Launchevent
Heroes will be made. Legends will be written.
Heed the call!
Jachthoorns verspreiden het nieuws over The Eastern Kingdom, en roepen
de Alliance op ten strijde te trekken. De trommels van Durotar haasten de
Horde zich voor te bereiden op de dreigende strijd die komen gaat. Een glorieuze strijd, de schatten en het domein van heel Azeroth liggen op tafel! De strijd is nu; dit is jouw strijd!

Op 23 oktober zullen de eerste kaarten van het World of Warcraft Trading Card Game verkocht gaan worden. Dit zal vooraf gegaan worden van een launchevent op 21 oktober in Utrecht.

Op dit event kun je als eerste de kaarten in handen krijgen, demo's en instructiesessies volgen. Ook zal er een toernooi zijn waar iedere aanwezige aan mee kan doen.

Je kunt met de Trading Game ook in World of Warcraft zelf pimpen. Er zijn namelijk speciale Loot Cards te verzamelen. Met deze Loot-cards kun je via de website van WoW een Turtle-mount, een Hippogryph-pet of een tabbard unlocken voor je character.


Info over het Launch Event en inschrijving vindt je op de website. Het aantal toegestane bezoekers is beperkt.

De prijzen voor de kaarten zijn als volgt:
Starter Deck: € 14,99 (33 kaarten om een deck te bouwen rondom de held uit één van de 9 klassen, 3 Epic Characters Cards, 2 booster packs)
Booster Pack: € 3,99 (16 random kaarten)
Raid Deck: € 29,99

Op 22 november zal het eerste Raid Deck uitkomen, getiteld ‘Onyxia’s Liar’.
Dit Raid Deck bestaat uit 1 Raid Deck A, 1 Raid Deck B, 1 Raid Deck C, 1 Treasure Pack, 1 Oversized Monster Pack, 1 Reglement.