[Gerucht]Expansion WoW op E3?

Er is een persbericht verschenen waarin staat dat Blizzard op de komende E3 een expansion voor World of Warcraft zal presenteren, genaamd World of Warcraft: Northrend. De expansion zou nieuwe races toevoegen en een heel nieuw continent om te ontdekken. Mike Morhaime, voorzitter van Blizzard, zei het volgende:
"[...]
We are very excited about this. World of WarCraft has been a tremendous worldwide success and we look forward to giving our customers much more content to explore. The expansion will further the game's storyline in conjunction with free content that Blizzard plans to release in the coming months.
[...]"De expansion zal vooral gericht zijn op spelers met een hoger level. Het biedt nog grotere dungeons (zowel binnen en buiten Northrend, het nieuwe continent), en veel nieuwe items en quests. Bovendien is de engine verbeterd, om bij te blijven met de laatste technologie.

Dit is GEEN officiŽel persbericht van Blizzard, dus lijkt het misschien niet de moeite van het plaatsen waard. Toch kan het zijn dat dit een gelekt bericht is, aangezien een medewerker van Blizzard alleen zei dat ze het prima vonden dat men erover discussieert, maar dat het geen officieel bericht was. Ze ontkennen het bericht dus ook niet. Op de E3 zullen we zien of het bericht waar is of dat het slechts een vervroegde 1 april grap is.