Problemen rondom release WoW

Ondanks een lange beta-test en de ervaringen uit Amerika heeft Blizzard het toch weten te presteren om de release van World of Warcraft in Europa redelijk te verprutsen. Mensen vinden op dit moment hinder van een aantal vervelende problemen.

In Europa wist WoW bij veel mensen populair te worden vanwege de betalingsmethoden die er geboden werden. Je bent bij deze MMORPG niet langer gebonden aan het gebruik van een credit card, maar je kunt zogenaamde time cards kopen. Deze time cards zijn een soort pre-paid kaartjes die je recht geven om een bepaalde periode te spelen. Maar nu blijkt dat je bij je registratie wel een credit card nodig hebt en je je niet kunt registreren met een time card. Begin maart zullen de time cards pas in de winkels liggen en pas vanaf dan is het ook mogelijk om te registeren met een time card. Een flink aantal spelers zit nu dus op een houtje te bijten met het spel op hun schoot. Het schijnt dat Blizzard aan een oplossing werkt.

Een tweede probleem is op dit moment de registratie zelf. Je kunt je simpelweg niet meer registreren, omdat de servers overbelast zijn en constant foutmeldingen geven. Dit probleem zal zich langzaam oplossen, zodra er zich minder mensen proberen te registreren.

[update]Er valt nu op dit moment te lezen dat men de registratiepagina's offline heeft gehaald, vanwege alle problemen. They're looking into it....[/update]Veel gamers zitten nu met deze doos op hun schoot te wachten