Vaginaal orgasme be´nvloedt loopje vrouw

In het kader van 'nutteloze studies' heeft een Belgisch instituut onderzoek gedaan naar het verband tussen vrouwelijke orgasmes en hun manier van lopen. En verdomd, een vaginaal orgasme blijkt inderdaad het loopje van de vrouw te beïnvloeden.

Voor het onderzoek hebben dokter Aurelie Nicolaas en haar collega's van het 'Institut d'etudes de la famille et de la sexualite' twee verschillende groepen vrouwen geobserveerd. De ene groep bestond uit vrouwen met een lange historie van vaginale orgasmes, terwijl de andere groep hier geen weet van had. 

Volgens de onderzoekers bleken de vrouwen die regelmatig vaginaal zijn klaargekomen een vloeiend loopje te hebben. Deze manier van lopen getuigt van "energie, sensualiteit, vrijheid, en de afwezigheid van zowel slappe als stramme spieren". Men vermoedt dat de afname van stress en een beter gebruik van de spieren tijdens een vaginaal orgasme resulteren in een meer gelijkmatige en vloeiender manier van lopen.

Volgens het instituut heeft een clitoraal orgasme echter geen invloed op het loopje van de vrouw. Een beetje kerel weet dus vanaf nu waar hij op moet letten bij een vrouw.


Deze heeft er vast wel ervaring mee...