Ranzige vakkenvuller op beeld vastgelegd

De Britse politie is bezig met een onderzoek naar aanleiding van een filmpje van een vakkenvuller met smerige gewoonten. De man in kwestie, die werkzaam was bij supermarktketen Asda, is tijdens zijn ranzige praktijken gefilmd door een bewakingscamera en de mobiele telefoon van een collega.

Zo is te zien hoe de man plast in een prullenbak op de toiletten. Verder speelt de man cricket met de voedselvoorraad en smijt hij dozen met eieren kapot. Het smerigste hoogtepunt is echter pas op het eind van het filmpje te zien.

Zo stopt de ransaap zijn vingers in een kip en stampt erop. Vervolgens likt hij aan de rauwe kip en legt deze weer terug in het schap. Waarna het binnen enkele dagen in de hongerige magen van de nietsvermoedende klant verdwijnt.

Toevallig vormt hetzelfde filiaal waar deze medewerker is gefilmd, het decor voor een reclamespotje voor de supermarktketen. De bewuste supermarktketen is dan ook niet blij met het uitgelekte filmpje. "We zijn geschokt, het is gewoon walgelijk", laat een woordvoerder weten. "Ondanks dat hij drie jaar geleden ontslag heeft genomen, hebben we nu bewijs van opzettelijke vernieling. We hebben dan ook contact opgenomen met de politie."

Nieuwsgierig geworden naar het filmpje? Klik hier , en je komt te weten wat er zo leuk is aan vakken vullen!