Arts laat vrouwen veel heviger klaarkomen

Wie als vrouw ook eens spuitend wil klaarkomen, zal toch een reisje naar Duitsland moeten maken. Een Keulse arts kan namelijk met een simpele ingreep de G-spot van de vrouw vergroten, waardoor de vagina van een vrouw veel gevoeliger wordt. Een orgasme wordt zo veel heviger, met soms een natte bedoening als gevolg.

De 38-jarige arts Uta Schlossberger werkt namelijk met een nieuwe methode. Tijdens een poliklinische operatie spuit de vrouw het goedje hyaluronzuur in de G-spot. Een kleine ingreep die slechts zo'n twintig minuten in beslag neemt.

"De G-spot wordt vergroot om het vermogen van de stimulatie tijdens seks te vergroten", legt ze uit. "Hierdoor voel je meer plezier tijdens de seks en komt het geregeld tot een hoogtepunt."

"Het ging heel snel, ik voelde er bijna niets van", laat de 27-jarige Julia weten, die voorheen kampte met orgasmeproblemen. "Ik hoop dat de seks nu veel beter wordt."

Volgens de arts begint het positieve effect onmiddellijk na de behandeling. Ondanks dat Schlossberger een van de slechts drie artsen in Duitsland is die de operatie mogen uitvoeren, ontvangt ze tot nu toe maandelijks slechts twee tot drie 'klanten'. "Maar de vraag groeit, omdat de vrouwen verbijsterd zijn door het resultaat. In alle gevallen is de seks veel beter geworden."

De G-spot, vernoemd naar de Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg, is de erogene zone van de vrouw, die zich zo'n vijf centimeter diep in de vagina bevindt. Stimulatie hiervan veroorzaakt een heviger en bevredigender orgasme. Het zou zelfs de oorzaak zijn van een vrouwelijke ejaculatie.