Dries is een player

Het grote succes heeft Dries Roelvink geen windeieren gelegd. Zijn gele zwemslip heeft hem misschien zelfs meerdere vriendinnen opgeleverd. Op zijn Twitter-pagina beweert de zanger er namelijk meerdere vrouwtjes op na te houden.

Daar blijft het echter niet bij. Hij poseert zelfs met een van zijn mogelijke veroveringen op de site. Hij wil er echter nog niet verder op ingaan, want "Ik wil eerst mijn scheiding goed afwerken en dan zien we wel verder."

Drie maanden geleden besloten Dries en zijn vrouw Luciënne uit elkaar te gaan. Ondanks dat het al enkele jaren niet meer koek en ei was tussen de twee, was de zonnebankbruine zanger toch een beetje kapot van de scheiding. Nu gaat de FOK!lieveling naar eigen zeggen echter helemaal los.

Zo weidt hij uit over ene Honoria, die morgen in Story uit de school zou klappen. Of de twee echt iets met elkaar hebben, vertelt hij er niet bij. Wel plaatste hij haar foto met de kanttekening dat hij nog meer minnaressen heeft.

Volgens enkelen is de afgebeelde vrouw te oud voor de populaire zanger en houdt ze haar buik in. Met een "schoonheid is niet altijd fysiek en ze is twaalf jaar jonger dan ik", legt Dries de zuurpruimen echter het zwijgen op. Of de vriendinnen ook van elkaars bestaan afweten, vermeldt de player er niet bij. 


Dries vindt zichzelf ook erg aantrekkelijk