Dievegge verstopt 12-pak bier tussen benen

De oude mop 'waarom neemt René Froger Natasja altijd mee naar een voetbalwedstrijd? Om zijn bier koel te houden' is in de Amerikaanse staat Louisiana werkelijkheid geworden. De 42-jarige Lisa Newsome uit de stad Baker is betrapt op een opmerkelijke diefstal. Zij hield namelijk twaalf blikken bier en enkele blikjes frisdrank verborgen tussen haar benen.

Newsome werd afgelopen maandag opgepakt. Ze bekende meteen dat zij de vrouw was op een filmpje dat afgelopen maand werd gemaakt door een bewakingscamera in een kruidenierszaakje. Op de beelden is te zien dat Newsome het twelvepack Miller Lite en enkele blikjes frisdrank tussen haar benen laat verdwijnen.

De wijdbeense vrouw heeft nog veel meer op haar kerfstok. Zij is maar liefst veertig keer opgepakt voor onder andere diefstal, cocaïnebezit en het uitschrijven van ongedekte cheques.

Newsome wilde de agenten overigens graag laten zien hoe zij al die blikjes tussen haar benen wist te verstoppen. Haar werd echter gesommeerd haar broek aan te houden.   

De regionale nieuwszender heeft zelfs de bewakingscamerabeelden weten te bemachtigen. Deze zijn hier te bekijken.