Fans beslissen over borstvergroting

Een Duitse blogster heeft een bijzondere actie bedacht. Fans mogen via haar website stemmen wat de maat moet worden voor haar nieuwe borsten.

De 24-jarige blondine, die luistert naar de naam Bunny, stelt op haar weblog de volgende vraag: "Wat voor tietengrootte zal ik mijzelf laten aanmeten? Grapefruits, pompoenen of watermeloenen?" Beter gezegd kan men kiezen wat het gewicht is van de siliconenzakjes die de plastich chirurg in haar borsten zal proppen. Men kan kiezen uit 450, 550 of zelfs 650 gram siliconenvulling.

Wie wil stemmen, kan voor men een keuze maakt zien hoe een bepaalde vulling Bunny zal staan. Ondanks dat de maat dus nog niet zeker is, komt de borstvergroting er sowieso. Bunny is er namelijk van overtuigd dat haar huidige borsten te klein zijn.

Over twee weken, wanneer de uitslag van de poll bekend is, zal Bunny onder het mes gaan. Momenteel steekt de vergroting met 450 gram siliconen, maatje 'grapefruit', met kop en schouders boven de andere twee uit. Zoals het er nu naar uit ziet, zal Bunny zich in elk geval geen pompoenen laten aanmeten.

Wie ook wil stemmen of Bunny een hart onder de riem wil steken, kan hier zijn of haar ei kwijt. Voor foto's en video's van de Duitse, klik hier. (zwaar NSFW!)