Naaktmodel tussen de forensen

Als je met de metro in New York reist, kun je wel eens het geluk hebben om leuke voorvallen mee te maken. Zo konden reizigers onlangs meegenieten van een fotoshoot met naaktmodel Jocelyn Saldana (19).

Fotograaf Zach Hyman kwam op het idee om in slechts dertig seconden tijd een naaktreportage te maken op een plek met veel mensen. In dit geval koos hij voor een metrolijn. Veel tijd was er niet, want alle foto's moesten tussen twee haltes genomen worden.

Sommigen waren toch niet zo verguld van deze actie, want toen Saldana razendsnel haar kleren uittrok slaakte een vrouwelijke passagier een schreeuw. De meeste passagiers probeerden echter vooral niet om te kijken naar de naakte Jocelyn, ook niet toen zij verschillende acrobatische hoog-'standjes' aannam tussen de verbaasde reizigers.

"Een naakte vrouw is makkelijker te fotograferen dan een naakte man", verklaart Hyman. "Als mensen een naakte vrouw zien gaan ze glimlachen." Zach, die al veel ervaring heeft opgedaan met dit soort 'shoots', controleert vantevoren altijd of er geen politie in de buurt is. "Mijn foto's zijn niet pornografisch", vertelt hij in de Daily Mail. "Ik ben geïnspireerd door klassieke naaktschilderijen."

 

Met dank aan crv voor de submit!

klik hier voor een paar foto's!