Neuken in disco na 10 tequila's

Wie voor weinig geld kans wil maken op seks met een erotische danseres, moet discotheek 'Paradies' op Mallorca eens bezoeken. Je moet echter niet bang zijn voor veel toeschouwers. Want wie tien tequila's na elkaar achterover weet te slaan, mag met een van de danseressen een nummertje maken. Op het podium wel te verstaan.

De discotheek is een grote trekpleister op het Spaanse eiland. Menigeen gaat nu zelfs alleen naar Mallorca om een kijkje te nemen in de bewuste discotheek of hoopt zelf aan de beurt te komen bij een van de dames.

Iedere avond is het weer 'Super Erotic Show'. Honderden toeristen komen er dan feestvieren, drinken en dansen. Voor slechts vijftien euro mag je naar binnen. Rond half vier 's nachts barst het feest los. Zes bijna naakte vrouwen bestijgen het podium, waarna door de organisator wordt geroepen: "Welkom bij de orgie in Paradies. Wie doet er mee?"

Veel mannen bieden hun kunsten aan, maar slechts zes man mogen er meedoen. De vrouwen houden de condooms in de aanslag, waarna er voor de ogen van honderden toeschouwers wordt gesekst. Een van die geluksvogels is na afloop niet erg blij. "Ik wilde eens wat nieuws proberen. Die vrouw heeft me echter gebeten. Dat was eerder pijnlijk dan opwindend."

De Spaanse autoriteiten zijn niet zo blij met de seksdiscotheek. Omdat seks in een discotheek daar streng verboden is, kwam er al eens een groot politieteam binnenvallen. Net op dat moment was er geen sekspelletje aan de gang.

Voor foto's en zelfs een filmpje van de bewuste discotheek, klik hier